Eğitim Teknolojisi

Yeni Nesil Öğrencilere Panasonic

Yeni nesil öğrenciler dediğimiz günümüzün öğrencilerini ve ihtiyaçlarını hedef alarak geliştirilen Panasonic 3 E Tablet şimdiye kadar gördüğümüz en uygun öğrenci tabletidir diyebiliriz. Panasonic 3 E Tablet’in öncelikle windows işletim sistemi ile birlikte geldiğini hatırlatalım bu bir dezavantaj olsa da diğer öne çıkan özellikleri şimdilik bu durumu egale ediyor diyebiliriz. Şimdi kısaca tableti inceleyelim:

Panasonic 3 E Tablet bir kalem ve bir mikroskop aparartı ile birlikte geliyor bu aparatı ilk defa görüyoruz ve çok faydalı bulduk. Ne işe yarıyor kısaca anlatmak gerekirse tabletin içerisinde gelen Lab Camera uygulması ile birlikte kullanılabilen aparat sayesinde öğrenciler bir mikroskoba ihtiyaç duymadan büyüterek incelemek istedikleri nesneleri hemen tabletin kamerasına tutarak rahatlıkla büyüterek inceleme yapabilirler. Bu işlemin bir çok ders için çok faydalı olacağına inanıyoruz. Hatta bu aparatın Fatih projesi kapsamında dağıtımı yapılacak tabletlere de eklenmesi gerektiğine inanıyoruz. Bunun dışında Kno for Schools uygulaması ile öğrenciler ve öğretmenler aynı network üzerinde bulunabiliyorlar. diğer teknik özelliklerini ise aşağıda veriyoruz.

PROCESSOR Intel® Atom™ Z3745D (1.3GHz, quad core)
OS Windows 8.1 Pro for Education, 32-bit
SOFTWARE Intel® Education Software
DISPLAY 10-inch 1366 x 768 LCD, IPS, 350 nits, five-point touch
MEMORY 2GB DDR3L-RS 1333
GRAPHICS Integrated Intel® HD Graphics
STORAGE 32GB or 64GB eMMC
SYSTEM I/O 1x USB3.0 (tablet), 1x USB 2.0 (dock), 1x micro HDMI, 1x audio-mic combo-jack, 1x micro-SD slot
CONNECTIVITY Bluetooth® 4.0
SECURITY McAfee® AntiVirus Plus (optional)
RUGGEDNESS 70cm drop, water and dust resistance, IP51


Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.