Stem

Piksel Tuğlaları Simbrix 3.0

Simbrix bir nevi lego mantığı ile birbirine takılıp çıkarılabilen çok küçük yapbozlardır. Pikselleri andırdığı için piksel oyunu olarakta adlandırılmaktadır. lego gibi 3. boyuta çıkmasa da küçük yaş grubu çocuklarla evde olsun okulda olsun çok eğlenceli etkinlikler yapılabilir. 18 eruo ile 4 euro arasında değişen fiyatlarla satılan ürünün fiyatı ülkemiz şartlarında maalesef biraz yüksek. Ancak yine de farklı bir şeyler ile çocuklarınızın uğraşmasını istiyorsanız denenebilecek etkinliklerin arasına Simbrix 3.0 da ekleyebilirsiniz. Bu tip birbirine takılarak kullanılan yapbozların parçalarının birbiri ile uyumlu olması yani eski ve yeni versiyonların birbiri ile uyumu çok önemli çünkü satın alan kişiler ellerindeki eski parçalarında yenilerle iletişime geçmesini böylece boşu boşuna almamış olmak istiyorlar bu sebeple dünyadaki en iyi oyuncaklar legolar diyebiliriz çünkü eski yeni fark etmez tüm parçalar birbiri ile uyumlu şekilde kullanılabiliyor.


Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.