Etkinlik

NASA Space Apps Yarışması

NASA’nın, tüm dünyada 48 ülke ve 96 şehirde eş zamanlı olarak düzenleyeceği üçüncü “NASA Space Apps Challenge” etkinliğinin Türkiye ayağı bu yıl TTNET’in ana sponsorluğunda 12-13 Nisan tarihlerinde Sabancı Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde düzenlenecek.

İlgili Makaleler

nasa

Teknoloji çözümleriyle uzay teknolojisinde ilerlemeye katkı yapmayı hedefleyen, interneti kullanarak uzayda da farklılık oluşturmaya ilgi duyan kişileri bir araya getirmeyi amaçlayan etkinlikte katılımcılar, tüm dünyada sayıları 10 bini geçecek olan diğer katılımcılarla işbirliği yapabilecekleri gibi takım halinde ya da bireysel olarak da projelerini hazırlayabilecek. “NASA International Space Apps Challenge” etkinliği, 48 saat sürecek ve tüm dünyada aynı anda başlayıp sona erecek.

“NASA International Space Apps Challenge” katılımcıları, uygulama geliştirmeye ek olarak robotik, veri görselleştirme, donanım ve tasarım alanlarında proje ve çözümler geliştirebilecek. Katılımcılar ayrıca “Uzayda Teknoloji”, “Dünyanın Durumunu İzleme”, “İnsanlı Uzay Uçuşu”, “Robotik” ve “Asteroidler” olmak üzere beş ana başlık altında toplam 50 konuda çalışarak çözüm geliştirebilecek.

sabancı üniversitesi

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.