RobotStem

Marty Kendin Yap Robot

Robotical firması tarafından geliştirilen Marty kendin yap robot tam olarak Stem etkinliklerinde kullanılabilecek türden bir robot seti 8-10 yaş gruplarının biraz da zorlanarak yapabilecekleri bir robot kiti olsa da konu Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri olunca rahatlıkla yababilirler diye düşünüyorum. Diğer grup çocuklar da bir yetişkinin yardımıyla rahatlıkla montajı bitirebilirler. Montajdan sonra sıra kodlama kısmında sıra o işi ise sctrach yardımıyla rahatlıkla yapabilme imkanının var. 150 Euro’luk fiyat bu tip kitleri kıyasladığımızda biraz yüksek olsa da farklı kendin yap kitleri deneyip kullananlar farklı bir şey denemek istediklerinde Mart Robotu deneyebilirler. Kitin içerisinden montajda gereken her türlü montaj malzemesi gelmekte ayrıca robotunuzu süslemek için de çeşitli stickerler paket içerisinde çıkmakta fakat isterseniz kendi stickerlerinizi da hazırlayıp yapıştırabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.