Eğitim TeknolojisiFatih Projesi

Fatih Projesi ETZ 2018’den İzlenimlerimiz…

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafıdan bu yıl 4.sü düzenlenen Fatih Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi “Fatih ETZ” yine yerli ve yabancı birçok konuşmacı, Eğitim Teknolojileri firmaları ve bildiri sunumu yapacak akademisyenler ile öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Benim de bildiri sunumu ile katkı ve katılım sağladığım Fatih ETZ’de bu yıl güncel Eğitim Teknolojileri konularının sunulduğu ve tartışıldığı panellerde özellikle yapay zeka ve robotik üzerine konular ön plana çıktı. Bunların yanı sıra birçok atölye çalışması ile katılımcıların eğitim teknolojileri içeriklerini bizzat deneyimlemesi ve derinlemesine bilgi sahibi olması sağlandı. 166 bildiri sunumu gerçekleştirilirken, birçok firma özellikle robotik üzerine çalışma yapanlar ürünlerini sergilediler. Açıkcası dolu dolu tüm katılımcıların mutlaka kendilerine birşeyler kattığı zirve yoğun içeriği ile Eğitim Teknolojileri alanına önemli bir katkı sağladı diyebiliriz.

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.