Eğitim Teknolojisi

Daha Modern Bilişim Teknoloji Sınıfları

Milli Eğitim Bakanlığı 1999 yılında kurulumlarına başladığı (BTS ) Bilişim Teknoloji Sınıfları zamanın şartlarına göre gerçekten moderndi ancak zaman geçtik ve öğrenciler kullandıkça eskidi. Artık birçok sınıfın yenilenme zamanı bizlerde Bilişim Teknoloji Sınıfları yenilenecekse zamana daha uygun mobilyalar ve dekorasyon ürünleri ile donatılmalarını isteriz. Bu sebeple yaptığımız ufak bir araştırma sonucunda en yeni nesil mobilya ve dekorasyona sahip (BTS) Bilişim teknoloji sınıflarını sizlere incelemesi için sunuyoruz.

İlgili Makaleler

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.