Doküman KameraEğitim Teknolojisi

Kablosuz Doküman Kamera

Aver firması tarafından piyasaya sürülen kablosuz özellikli Aver W30 doküman kamera artık öğretmenlere kamerayı istediği yerlere taşıma imkanı sağlayarak, istedikleri noktadaki görüntüyü yansıtabilmelerine olanak sağlıyor. Kolay kurulumu ve 1080p desteği ile video ve resimler hazırlamanız da mümkün.

Özellikle Fatih projesi kapsamında gelen doküman kameraların bağlantı kablolarının çok kısa olduğunu ve bu sebeple sıkıntı çıkardığını düşündüğümüzde kablosuz bir doküman kamera etkileşimli tahtalarla çok uygun bir şekilde çalışırdı diye düşünüyorum. 500 dolarlık yaklaşık fiyatıyla da kablolu kameralarla aynı fiyatlarda diyebiliz. resimler ve tanıtım videosu yazımızın devamındadır.

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.