Eğitim TeknolojisiMobil Cihazlar

Samsung Galaxy Note 10.1

Samsung’un MWC 2012’de tanıttığı fakat donanımsal güncellemelerden geçireceği gerekçesiyle ertelediği tableti Note 10.1’in 15 Ağustos’tatanıtılması bekleniyor. Yeni tablet, 1.4 GHz hızında çalışan Exynos 4 Quad işlemciye sahip.Samsung Galaxy S3’ün global sürümünde kullanılan işlemciyle aynı işlemciyi kullanan Galaxy Note 10.1, 2GB RAM ile geliyor. 2GB RAM’i tabletlere getiren Samsung, burada Android severleri dinlemiş gibi duruyor. 10.1 inç büyüklüğünde ekrana sahip Galaxy Note 10.1, 1280 x 800 piksel çözünürlükle geliyor. Asus ve Acer’ın Full HD panelli tabletleri piyasada bulunuyor. Ayrıca iPad Retina ekranıyla bu çözünürlüklerin çok üzerinde. Açıkcası Samsung bu noktada biraz geride kalmış diyebiliriz. Galaxy Note 10.1’de yeni nesil S-Pen kullanılıyor. Ayrıca tablet, telefonla beraber kullanılabiliyor. Bu sayede mesaj alıp verebilirken, aramalarda hoparlör görevi görüyor.  Galaxy Note 10.1’de ayrıca fotoğraf çekmek için 5 megapiksellik kamera bulunuyor. Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich ve firmanın Tabletler için çıkardığıTouchWiz arayüzünü kullanması beklenen tabletin lansmanını merakla bekliyoruz.



SDN

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.