Etkileşimli Tahta

Etkileşimli Tahta İle Deniz Altını Keşfet

Artık birçok lisemizde büyük ekranlara ve fiber optik bağlantıya sahip etkileşimli tahtalar mevcut. Bu durumu öğrencilere pozitif bir şekilde yansıtabilmek için öğretmenlerimizin mutlaka dersleri ile bağlantıları kaynakları araştırıp en iyi şekilde öğrencilerine sunması gerekmektedir. Öğrencilerde bulunan tabletlerde aynı mantıkla kullanılabilir ancak araştırma yapmaktan kaçan öğrenciler için mutlaka öğretmenlerin gerekli önlemleri alarak önceden hazırlıklı olmaları gerekmektedir.

denizaltı-egitimteknolojinet2

Bugün sizlere bir web sitesi tanıtacağız, deniz altı keşiflerini anlatan underwatersculpture.com denizin altını çok fazla keşfetme imkanı olmayan öğrenciler için birebir. Dünyanın birçok noktasından deniz batıklarının resimlerine ve videolarına ulaşabileceğiniz web sitesi alanının önde gelen sitelerinden biri. Gerisini sizlere bırakıyoruz.

Yazımızın sonunda kısaca tekrar hatırlatalım lütfen etkileşimli tahtaları ve interneti aktif olarak kullanalım.



Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.