Etkileşimli Tahta

İnteraktif Tahta Smart Board 6000

Eğitim teknolojisindeki gelişmeler son hızla ilerlerken özelikle sınıf ve diğer eğitim mekanlarında kullanılan etkileşimli tahtalar bir diğer adıyla akıllı tahtalarda da yeni ürünler ortaya çıkmaya devam ediyor. Samsıung ve smart gibi firmalar bu alanda en çok çalışan firmalar diyebiliriz. Smart tarafından üretilen yeni nesil etkileşimli tahtalar ise tasarım ve içerik açısından yeterince iyi. 55 ve 65 inç arasında iki modeli bulunan smart 6000 interaktif tahta 4K çözünürlük desteğiyle birlikte geliyor. Hem parmakla hem de kendi özel kalemi ile kullanma imkanı olan interaktif tahtanın üzerinde ise özel bir yazılım geliyor. Bu yazılım sayesinde öğretmenler tahtayı aktif şekilde kullanmanın yanında öğretmenler ders planlarına varana kadar birçok aktiviteyi bur yazılım aracılığıyla yapabiliyorlar.

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.