Stem

Stem İçin K’nex

Stem uygulamaları gün geçtikçe artıyor bir çok kişi kendi uygulamalarını kendi geliştiriyor bir çok kişi ise farklı ürünleri kullanarak çeşitli stem uygulamaları yapıyorlar. Özellikle son zamanlarda artan stem setleri çocukların çok daha eğlenceli bir şekilde öğrenebilmesi veya okul dışındaki vakitlerini daha verimli geçirmesine yardımcı oluyor. Ayrıca ebeveynlerle birlikte de eğlenceli vakit geçirmek için bir araç haline geliyor.  Bu yazımızda ülkemizde de rahatlıkla bulabileceğiniz bir stem setinden bahsetmek istiyorum.

knex-egitimteknolojinet5

K’nex okul öncesi çocuklardan lise seviyesinde çocuklara kadar geniş bir yelpaze de stem ürünlerinden oluşan bir set. DNA modelini öğrencilere göstermek yerine bu modeli öğrencilere yaptırmak isteyen öğretmenler için veya çok daha farklı dersler için de stem seti K’nexleri kullanabilirsiniz. Temalı setlerden istediğinizi seçip ister evde isterse okulda öğrencilerinizle çocuklarınızla çeşitli stem uygulamaları için kullanabilirsiniz. Videolardan da göreceğiniz üzere sadece gösterildikleri şeyleri yapmak zorunda değilsiniz aklınıza ne geliyorsa onu yapmakta özgürsünüz. Çocukların hayal güçleri bakalım onlara neler yaptıracak.

knex-egitimteknolojinet knex-egitimteknolojinet2 knex-egitimteknolojinet3 knex-egitimteknolojinet4


Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.