Etkinlik

Bulut Bilişim ve Büyük Veri Yaz Okulu

TÜBİTAK BİLGEM Bilişim Teknolojileri Enstitüsü tarafından, 08-19 Ağustos 2016 tarihleri arasında, “4. Bulut Bilişim ve Büyük Veri Yaz Okulu” düzenlenecektir. Etkinlik, birinci hafta gerçekleştirilecek ‘Bulut Bilişim’ ve ikinci hafta gerçekleştirilecek ‘Büyük Veri’ programlarından oluşacaktır. Her iki program için toplam 50’şer kişilik kontenjan bulunmaktadır ve aşağıdaki kriterleri sağlayan üniversite öğrencilerinin başvuruları arasından seçim yapılacaktır. Programlar, 25 kişilik başlangıç ve 25 kişilik ileri seviye sınıflardan oluşacaktır. İleri seviye sınıflar için öncelikle yüksek lisans ve doktora öğrencilerinden seçim yapılacaktır, kontenjan durumuna göre, yetkin olduğu değerlendirilen lisans öğrencileri de bu sınıflara dahil edilebilecektir.

İlgili Makaleler

tübitak1

Öğrenci seçimi yapılırken başlangıç seviyesi sınıflar için alınan dersler, transkript ve not ortalaması baz alınacak, ileri düzey sınıflar için ise öğrencinin ilgili teknolojilerle yapmış olduğu projeler, bitirme, yüksek lisans ve doktora tezleri gibi bilgilere bakılacaktır. Yapılan başvuruların değerlendirilmesinde üniversiteler arasında homojen dağılım da göz önünde bulundurulacaktır.

Eğitime başvuru, katılım, konaklama ve yemek TÜBİTAK BİDEB tarafından destek alındığı takdirde ücretsiz olarak sağlanacaktır.

Önemli Tarihler

Bulut Bilişim Eğitim Tarihi: 08 – 12 Ağustos 2016

Büyük Veri Eğitim Tarihi: 15 – 19 Ağustos 2016

Başvuru Tarihi: 04 Nisan – 06 Mayıs 2016

Başvuru Sonuç Tarihi: 03 Haziran 2016

Eğitim Yeri: İstanbul Şehir Üniversitesi Batı Kampüsü

Başvuru Koşulları

1- Tüm başvurular b3lab.org sitesindeki ‘Yaz Okulu’ menüsü altındaki ‘2016 Bilişim ve Büyük Veri Yaz Okulu’ başvuru bölümü üzerinden gerçekleştirilmelidir.

2- Başvuru yapılırken, özgeçmiş ve onaylı transkript belgeleri taratılarak başvuru formuna eklenmelidir.

3- 2016-2017 öğretim yılında Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği veya dengi bölümlerinden birinde lisans 4.sınıf, yüksek lisans / doktora programlarında öğrenim görüyor olmak gerekmektedir.

4- Başlangıç düzeyi sınıfı için basvuru yapan lisans öğrencilerinin genel not ortalaması 4 üzerinden 2.70 ve 2.70’den yüksek olmak veya 100 üzerinden 70.00 ve 70.00’dan yüksek olmak.

5- Başvuruda bulunan Yüksek Lisans / Doktora programı öğrencileri için, not ortalaması 2,70 ve üzerinde olmak.

6- Başlangıç düzeyi sınıf için transkript ve özgeçmiş bilgisi, ileri düzey sınıflar için ise daha önceden yapılmış projelerle ilgili kullanılan teknolojiler, lisans ve doktora tezleri gibi bilgileri gösterir özgeçmiş bilgisi.

7- TÜBİTAK BİLGEM’in düzenlemiş olduğu bu veya benzeri bir etkinliğe daha önceden katılmamış olmak.

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.