Eğitim Teknolojisi

İnteraktif Projeksiyon Lumo

Okullarda yaygınlaşmaya başlayan etkileşimli tahtaların ardından yok olmaya yüz tuttuğu sanılan projeksiyonlar farklı model ve kullanım amaçları ile geri dönüyorlar. Projeksiyon üreticileri projeksiyonları farklı kullanım amaçları doğrultusunda yeniden yapılandırarak eğitimde yerlerini koruması için ellerinden geleni yapmaya devam ediyorlar. Bu durum da bizlere eğitimde kullanılabilecek yeni materyaller gösteriyor.

lumo_interactive_projector_egitimteknolojinet

Lumo interaktif projeksiyon da eğitsel amaçlı kullanılabilecek yeni nesil bir projeksiyon. Yapılandırma yazılı ile birlikte gelen lumo okulda, evlerde ve aklınıza gelebilecek birçok alanda kullanılabilecek bir ürün. Derslerde eğitsel amaçlı kullanılabileceği gibi istendiğinde çocuklar biraz da eğlensin diyenler için kullanılabilir. Bu tip yeni bir teknolojik ürün gördüğümüzde aklımıza hemen fiyatının yüksekliği gelir ancak lumo bu görüşümüzde bizleri yanıltarak 100 dolarlık bir fiyatla karşımıza çıkıyor ve hemen hemen her okulun rahatlıkla alabileceği bir materyal olduğunu kanıtlıyor. Yazımızın devamından ne kadar eğlenceli bir araç olduğunu videomuzu izleyerek görebilirsiniz.

lumo_interactive_projector_egitimteknolojinet2 lumo_interactive_projector_egitimteknolojinet3

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.