Stem

LittleBits Sınıf Seti

Daha önce tanıtımını yapmış olduğumuz  littlebits setleri bu tip setler içerisinde ilk çıkan setti. Öğreten tuğlalar setleri bir anda o kadar popüler oldu ki bir çok benzer set piyasaya çıkmaya başladı. LittleBits de kendini daha da geliştirerek farklı uygulamalar ve parçaları sete dahil etti. Sınıflarda kullanılabilecek olan daha  büyük setler özellikle steam hareketiyle birlikte artınca biz de kısaca littlebits sınıf setine bir göz atalım dedik.

littlebits-egitimteknolojinet3

Grupların birlikte çalışabileceği,
üretebileceği bir ortam oluşturmak isteyen öğretmenlerimiz tarafından rahatlıkla kullanılabilecek olan sette bir çok parça sayı olarak fazla şekilde var. 4 kişilik kutular halinde olan seti daha kalabalık sınıflarda kullanmak istiyorsanız örneğin 20 kişilik sınıf için 5 paket almanız gerekmektedir. 299 dolarlık fiyat etiketi 4 kişilik bir set için uygun gözükmekte. Steam etkinliklerini sınıflarına taşımak isteyen ve ayrıca öğrencilerine grup çalışmaları da yaptırmak isteyen öğretmenlerimiz için incelenmesi gereken bir ürün.
littlebits-egitimteknolojinet2

littlebits-egitimteknolojinet4

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.