Fatih Projesi

13 Bin Okul Alt Yapı İhalesi Tamamlandı

Fatih Projesi kapsamında 3362 okulun alt yapıları tamamlanmış ancak muayene kabul işlemleri ve eksik tamamlama işlemleri devam etmektedir. Bu sırada 13 okulun daha ağ alt yapısı işi için ihale sonuçları da gelmeye başladı. Datateknik firması tarafından alınan okul ihalesinin ise ne zaman tamamlanacağı ihale detayları açıklandığında belli olacak. Bizim düşüncemiz çok zor bir süreç olan bu alt yapı işinin en az 2 yıl süreceğidir. Bu durumda 2015 yılında tamamlanması planlanan Fatih Projesinin hedeflerinde sekteler oluşturacaktır. Ayrıca 11 milyon tablet ihalesi ve yeni etkileşimli tahtaların ihalelerinin ne zaman yapılacağı da belli olmadığından 2015 hedefleri şu an için tutturulamayacak gibi gözükmektedir.

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.