Dünyadan Eğitim

Estella’nın Eğitim Otobüsü

Estella kendini çocukların eğitimine adamış, kar amcı gütmeyen bir vakfı olan mükemmel bir kadın. Estella hazırlamış olduğu otobüsle dolaşarak eğitim açısından dejavantajlı grupları bularak brilliant bus ismini verdikleri otobüsle Amerikanın Florida eyaletinde çocukların peşinden koşturuyorlar. Otobüs teknolojik imkanlarla doantılmış ve internet bağlantısı olan bir araç. Böylece çocuklar araştırmak yapmak istediklerinde karşılarındaki bilgisayarlardan rahatlıkla raştırma yapıp Estelladan yardım alabiliyorlar. Dünyaca ünlü televizyon kanallarının da yakından takip ettiği bu eğitim hareketi tüm ülke de adından çok ca söz ettirmiş ve birçok alandan sponsorlarda Estella’ya yardım etmeye başlamış. Bu ve benzer eğitim hareketlerinin yaygınlaşması umuduyla sizleri Estella’nın otobüsüyle başbaşa bırakıyorum.

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.