Eğitsel Uygulamalar

Mobil Eğitim İçin Uygulama Web Siteleri-Güncellendi

Mobil uygulamalar özelikleri öğrencilere dağıtılan tablet pc’lerle birlikte ülkemizde daha da önem kazanmaya başladı. Aslında uluslararası Eğitim camiasında birkaç yıldır çok yoğun şekilde kullanılan Mobil uygulamalar artık ülkemizde de tabletlerin dağıtılmasıyla daha da hızlanacak. Bizlerde ülkemizde çok sık bulamayacağınız Mobil uygulama yazılımlarına değinelim istedik bu sebeple araştırma yaptığımızda bir kaç önemli web sitesine ulaştık şimdi kısaca bu web sitelerini sizlerle paylaşalım.

1. appitic.com bu sitedeki mobil yazılımlar genellikle Apple ürünleri için ancak bu uygulamaları inceleyip Android vb. işletim sistemleri içinde uygun bir şekilde çevrilebileceğini düşünüyorum.

 

2. mindleaptech.com bu sitemiz ise genelde Apple ürünlerin çoğunlukta olduğu yazılımları barındırmaktadır.

 

3. bestkidsapps.com Bir başka mobil uygulama sitemiz ise bestkids burada da birçok eğitsel mobil uygulama bulabilirsiniz. Burada Hem apple ürünleri hem de Android uygulamaları için mobil uygulama bulabilirsiniz.

 

4-funeducationalapps.com Apple ürünlerine yönelik olan uygulama sitesinde birçok mobil uygulamaya ulaşabilirsiniz.

5-Smartappsforkids.com Siteside apple ürünleri üzerine hazırlanmış bir eğitsel uygulama sitesi.

6-teacherswithapps.com/ Bahsettiğimi diğer uygulamalardan farklı olarak sadece öğretmenler düşünülerek hazırlanmış bir uygulama sitesi.

7- Google Eğitim Uygulamaları Google firmasının birçok iş için birçok aracı mevcut ancak bunlardan bazıları özellikle eğitim amaçlı kullanılabilir durumda.

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.