Eğitsel Oyun

Ailece Oynayabileceğiniz Eğitici Oyunlar

Akşam eve geldiğinizde genellikle yorgunluktan yada günün stresini atmak için televizyonun karşısına geçerek akşamı geçiren bir aile yapısına sahip olan birçok aileye çok daha farklı bir öneri sunarak akşamları hem stres atmaya yarayan hem de ailecek vakit geçirebileceğiniz birkaç oyunu sizlere tanıtmak istiyorum.

Çin Daması

Gerçekten eğlenebileceğiniz oyunlardan biri olan çin damasında amaç herkesten önce taşlarınızı merkeze yerleştirmek.

egitimteknolojinet_çin_daması

Kızma Birader

Herhangi bir bilgi birikimine sahip olmadan gerçekten stres atma garantisi verirken aynı zamanda çok stres de olabilirsiniz.

egitimteknolojinet_kızma_birader

Satranç

Tarihin en önemli zeka oyunlarından biri olan oyunu oynamak için öncelikle oyunu öğrenmeniz gerekiyor. Ancak oyunu öğrendikten sonra bağımlılık yaptığını unutmayınız.

egitimteknolojinet_satranç

Scrabble

Kelimelerin sihrine kapılmaya hazır olun. 4 kişiye kadar oynanabilen bir oyun olan scrabble da dağıtılan harflerden kelimeler oluşturmaya çalışıyorsunuz. Aynı zamanda diğer kişilerin yerleştirdiği kelimeleri de kullanmayı unutmayınız.

egitimteknolojinet_scrabblle

Uno

Bir çeşit kart oyunu olan uno da elinizdeki kartları bir an önce bitirmeye çalışıyorsunuz. Karşı tarafa 4 adet fazladan kart çektirmek gerçekten çok eğlenceli.

egitimteknolojinet_uno

Upwords

Kelimelerin sihrine bu sefer kat kat kapılmaya hazır olun. 4 kişiye kadar oynanabilen bir oyun olan upwords de dağıtılan harflerden kelimeler oluşturmaya çalışıyorsunuz ama bu sefer kelimeleri katları kullanarak da oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda diğer kişilerin yerleştirdiği kelimeleri de kullanmayı unutmayınız.

egitimteknolojinet_upwords

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.