EğitimEğitim Teknolojisi

Youtube'daki Eğitim Kanalları

Youtube başlı başına bir derya o sebeple aradıklarımız dışında da bir çok konu hakkında video olduğunu unutuyoruz. Bu sebeple oluşturulan kanalları takip etmek takip etmek istediğiniz konularda yeni yüklenen videolardan daha hızlı haberdar olabilmek için önemli.

Abone olduğunuz kanallar hakkında ayrıntılı bilgi ve mail alabilirsiniz. Parayla isteseniz ulaşamayacağınız bir çok değerli bilgiye bu kanalar sayesinde ulaşabilirsiniz. Özellikle üniversiteler bir çok derslerinin video halini bu kanallara yüklüyorlar. Youtubeda Eğitimle ilgili en çok kullanılan kanalların bilgisini sizlerle paylaşıyoruz.

Üniversiteler

NPTEL – 10,843 video

UC Berkeley – 5,082 video

MIT – 2,470 video

Stanford University – 1,747 video

 

Okullar

Hoopla Kidz– 122 video

Space Lab – 235 video

Sesame Street – 1,329 video

Khan Academy – 3,308 video

 

Hayat Boyu Öğrenme

Animal Planet TV – 2,636 video

Google Developers – 1,589 videos

Justin Sandercoe – 370 videos

Big Think – 9,207 videos

 

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.