Stem

Bina Tasarım Kiti Arckit

Teknoloji Tasarım derslerinde çocuklarla eğlenceli bir Stem etkinliği yapmayı düşünüyorsanız Arckit tam size göre öğretmenim. Tabiki sadece derslerde değil evde de çocuklarınızla eğlenceli bir şeyler yapmak istiyorsanız. Bina tasarımı yapmak farklı bir etkinlik olabilir. Arckit ülkemizde satışı olmayan ancak yurt dışından alma imkanınız olursa sahip olabileceğiniz bir set. Çocukların 3 boyutlu düşünme yeteneklerini arttırabilen mimari bina tasarım seti sayesinde çocuklar geleneksel ve geleceğe bakan mimari modeller oluşturabiliyorlar. Tam olarak bir stem etkinliği diyebileceğimi mimari tasarım setinin satış fiyatı modellere göre 50 dolar ile 350 dolar aralığında değişmekte. Bu tip bir setin okullarımızda derslerde etkinlik olarak kullanılması çok faydalı olurdu. daha önceki yazılarımızda da belirttiğimiz gibi MEB sadece kitap dağıtmamalı gerektiğinde dersler için kullanılabilecek materyalleri de okullara gönderebilmelidir.

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.