Dünyadan EğitimEğitim Teknolojisi

Dünya Eğitim Oyunlarında Türkiye

World Education Games yani Dünya Eğitim Oyunları 2015 Microsoft, UNICEF, 3P Learning ve MACQUARIE işbirliği ile düzenlenen ve tüm dünyadan 7 milyon öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Bu yılki yarışma 150´yi aşkın ülkeden, 6 milyondan fazla öğrencinin katıldığı World Education Games “3P Learning- World Education Games” adlı elektronik öğrenme platformu tarafından dünya üzerinde aynı gün ve saatte interaktif olarak uygulandı. Yarışmaya ülkemizden de birçok okul katıldı. Yarışmada; dünyanın farklı ülkelerinden bilgisayar tarafından rastgele seçilen kayıtlı öğrenciler, aynı anda zamana karşı, 10 farklı zorluk derecesine sahip bölümlerde, en çok matematik sorusunu akılla çözerek, en yüksek puanları almaya çalıştı. Ülkemizde de buna benzer yarışmalar ile ülkemiz genelinden birçok okulun dahil olduğu bir Türkiye Eğitim Oyunları gerçekleştirilebilir.

İlgili Makaleler

world-education-games-egitimteknolojinet2

Ülkemizden World Education Games’de dereceye giren okullar;

-TED koleji

-Doğa Koleji

-Özel Takev Okulları ( özellikle bir çok sınıf ve kategoride derece almışlardır. )

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.