Eğitim

Mobil Üniversite

Hayatımız mobilleşiyor. Herkes hareket halinde, koşturmacalar, yetişemeyeceğimiz yenilikler, herşey değişiyor ve Dünyanın en iyi Üniversiteleri de artık ayağımıza geliyor. Apple Itunes veya Apple Iphone kullanarak Dünyanın en iyi Üniversitelerinin derslerini cep telefonunuz veya bilgisayarınız üzerinden postcast yayını veya video ders şeklinde takip edebilirsiniz. Öğrenmenin sınırı yok anlayacağınız üzere. Gidemeyeceğiniz yerler ayağınıza kadar geliyor artık. Kendini geliştirmek ve yenilemek isteyen herkes için teknolojinin ilerlemesi ile sayısız fırsat ayağına kadar geliyor.
ITunes Üniversitesi için Tıklayınız.

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.