Video

Samsung SUR40 + Microsoft Surface 2

İlk olarak ön siparişi verenlerin satın alacağı Surface 2, 9000 dolarlık fiyatıyla fazlasıyla özel bir ürün.

İlgili Makaleler

40 inç’lik tam dokunmatik LCD LED ekranlı Surface 2, Gorilla Glass cam teknolojisi ile oldukça sağlam bir yapıya sahip. Ekran ayrıca 1080p çözünürlüğüne sahip.

Samsung tarafından Samsung SUR40 for Microsoft Surface adıyla üretilen Surface 2, güçlü donanım bileşenlerine sahip. 2.9 GHz hızındaki çift çekirdekli AMD Athlon X2 245e işlemcisinden güç alan tablet masa, 4 GB DDR3 bellek, 320 GB sabit disk ve 1GB GDDR5 bellekli AMD Radeon HD 6750 ekran kartına sahip.

Tüm bu özelliklere sahip Microsoft Surface 2 fiyatı masalı ve masasız olarak değişiklik gösteriyor. Tek başına satıldığında 8500 dolar fiyat etiketine sahip olan Microsoft Surface 2, özel masası ile birlikte 9000 dolar fiyattan satılıyor. Samsung SUR40 Microsoft Surface’de Winows 7 ve Pixelsense teknolojisi kullanılıyor.
Eğitsel amaçlıda kullanılabilecek olan ürünü bir çok özel okulda sipariş vermiş durumda.

kynk:pcextra

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.