Eğitim

Yazı Tahtalarını Sıralara Alsak

yazi-tahtasindan-sira-egitimteknolojinet-1 Öğrencilerin oturdukları sıraları karalama isteği eskiden bu yana gelen bir tutkudur, hatta bu tutku sanat dönüşerek sıra üzerlerinde hayat bulmuştur. İşte bu durum farklı bir eğitim öğretim materyaline çeviren Sarah Allison isimli öğretmenin sınıfındaki sıralar sıradan bir sıra yerine beyaz tahta özellikli sıralardan oluşturulmuş böylece öğrenciler sıraları istedikleri gibi kullanıp yazılar yazıp kullanabiliyorlar. Grup çalışmaları olsun, bireysel çalışmalar olsun öğrenciler yazmak istediklerini sıraların üzerine yazarak gösteriyorlar. Bu şekilde çalışma ayrıca öğrencilerin tek tek sıradan tahtaya kalkarak zaman kaybetme veya konsantre bozukluğu gibi sıkıntılara da bir nebze olsa da son verebilir. İmkanı olan öğretmenlerimiz tarafından düşünülebilecek bir yöntem. Deneyen öğretmenlerimiz olursa düşüncelerini bizlerle paylaşırsa seviniriz.

yazi-tahtasindan-sira-egitimteknolojinet-2 yazi-tahtasindan-sira-egitimteknolojinet-3

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.