Eğitim TeknolojisiStem

Her Sınıfa Bir 3D Yazıcı

Başlık biraz günümüz şartları için abartı olabilir ancak bundan bir 10 yıl sonrası için çok sıradan olacak. Birçok kez yazdığımız ve eğitsel anlamda çok faydalı olacağınız düşündüğümüz 3D yazıcılar öğrencilerin zihinlerindeki şeyleri anında gerçeğe dönüştürmelerine olanak sağlıyor. Artık birçok alanda kullanılan hatta ev bile yapabildiğiniz 3D yazıcılar ile uluslararası uzay istasyonunda acil olan parçalar 3D yazıcı ile basılarak dünyadan bir sonraki kargo mekiğinin gelmesi beklenmiyor. İşte bu denli yararlı bir alet ve çocukları yaratıcı zihinleri bir araya geldiğinde ortaya ne gibi şeyler çıkabilir siz düşünün artık işte bu sebeple her sınıfta bir 3D yazıcı olmalı ve böylece öğrenciler zihinlerindekileri gerçeğe dökebilsinler.

Fiyatlar açısından da oldukça ekonomik seviyelere gelen 3D yazıcıları artık 500 dolar civarlarına alabiliyorsunuz. Aycıca 1 kiloluk baskı malzemesi ise yaklaşık 30 dolar gibi seviyelere kadar inmiş durumda. Bu tip yazıcılar ile çok profesyonelce şeyler basamasanız da ev ve sınıf için oldukça ideal diyebiliriz. Daha profesyonel şeyler istiyorsanız 2500 dolar civarlarında yazıcılar alabilmeniz mümkün. Umarız 3D yazıcılar kısa süreler içerinde eğitimimizin bir parçası olur ve çok daha pratiğe dönük, işlevsel şeyler yaparız.

3D-yazıcı-her-sınıfa-egitimteknolojinet


 

 

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.