Eğitim Teknolojisi

Smart Gözlük

Google tarafından hazırlanmış olan Google glass akıllı gözlük henüz test aşamasındaki iken birçok firma akıllı gözlüklerini hazırlayıp satışa sunmuş durumda. M100 Smart gözlük Android tabanlı işletim sistemiyle birçok iş için özelleştirilmiş uygulamaları ve uygulama geliştirme desteğiyle satışa çıkmış durumda. Wi-fi, bluetooth, GPS ve akıllı telefonlarla bağlantı seçenekleriyle gelen akıllı gözlükler henüz yüksek fiyatlarla satılıyor. M 100’ün bir farklı özelliği ise bir gözlükten çok bir gözlük aparatı diyebiliriz. Kendi gözlüğünüze monte edebileceğiniz aparat ile kendi gözlüğünüzde akıllı gözlük oluyor.

m100-akıllı-gözlük-egitimteknolojinet (1) m100-akıllı-gözlük-egitimteknolojinet (2) m100-akıllı-gözlük-egitimteknolojinet (3) m100-akıllı-gözlük-egitimteknolojinet (4) m100-akıllı-gözlük-egitimteknolojinet (5)

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.