Eğitim TeknolojisiFizik

Ödüllü Yapı Tasarım Seti Mola

Ödüllü Yapı Tasarım Seti Mola

Mola mühendislik öğrencileri ve mühendislik, yapı tasarım merakı olan çocuklar için geliştirilmiş çok faydalı bir araç. Sadece çocuklar ve öğrenciler için demeyelim merakı olan herkes için desek daha doğru olacak. İlk izlediğimde çok ilgimi çeken kaliteli bir araç olduğunu anlamıştım ve bu düşüncemi bir çok akademik insan da doğrulayınca sevindim.

Ödüllü Yapı Tasarım Seti Mola ile birçok yapının nasıl yapıldığını bizzat modelleyerek görmek mümkün. Bunu yaparken ayrıca yapıların tasarımında fiziğin ve matematiğinde ne kadar önemli olduğunu öğrencilerinize daha rahat anlatacağınızdan da eminim. Yapılan tasarımların sağlamlıklarını test edip, kendi özgün tasarımlarını da rahatlıkla yapabilecek çocuklar için ço faydalı bir set olarak görüyorum. Brezilyalı bir ekip tarafından Kickstarter ile fonlanan Mola çok sevilmiş ve faydalı bulunmuş ve ardından da üretime geçilmiş.

Mıknatıslı ve tırnak makaslarında kullanılan zincirlerden oluşturulan yapı setinin içerisinde yaylar, ağırlıklar ve temel oluşturabileceğiniz yapılar bulunmakta. Temel, orta ve ileri seviye olarak düşünebileceğiniz 3 farklı set olarak satılmakta ve setler ortalama 109 dolar civarında. Ülkemizde henüz satılmayan Mola’yı almak isterseniz uluslararası kargo seçeneği ile almak zorundasınız. İnceleme videosunu izleyebilirsiniz.

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.