Proje

Dünya Birinciliği Niğde Bilim ve Sanat Merkezinden

Samsung firması tarafından her yıl; “Dünyaya İlham Ver, Geleceği Tasarla” vizyonu doğrultusunda düzenlenen “Samsung Geleceğin Mucitleri Proje Yarışması”nda önce Türkiye, ardından Dünya birincisi olan Niğde Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerini Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul etti.

İlgili Makaleler

“Solve For Tomorrow” programı kapsamında Brezilya, Meksika, Kanada, ABD ve Çin gibi ülkelerin yer aldığı “Samsung Geleceğin Mucitleri Bilim Yarışması”nda ülkemizi temsil eden Niğde Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladıkları Motokask adlı proje, en yenilikçi proje alanında Dünya birincisi oldu. Başarıları ile ülkemizi gururlandıran Niğde Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Dilek Öykü AHRAZ, Efe GÜNDEĞER, danışman öğretmenleri Ertuğrul ÖZAR ve Merkez Müdürü İsa ALİÇ, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisine davet edildi. Millî Eğitim Bakanımız Sayın İsmet YILMAZ’ın da bulunduğu kabulde Sayın Cumhurbaşkanımız başarılarından dolayı öğrenci, öğretmen ve yöneticileri tebrik ederek ödüllendirdi.

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.