Eğitim Teknolojisi

Her Çizileni Bilgisayara Aktaran Kalem

Daha önce birçok yazımızda tanıtımlarını yapmış olduğumuz veya sizlerin başka yerlerde okumuş olduğunuz smartpenler yani herhangi bir zemin üzerinde yazılanları bilgisayara aktarabilen kalemler bir türlü istenilen kullanım kolaylığını sağlayamadıkları için insanlar tarafından sahiplenmediler. Ancak Equil Pen böyle değil öncelikle Equil Pen normal bir kalem yani mürekkepli ucu ve normal bir şekilde yazı yada çizimlerinizi yapabiliyorsunuz, özel bir zemin de gerektirmiyor. Daha önce gördüğümüz smartpenler için özel zeminler veya özel defter yada kağıtlar gerekiyordu. Equil Pen için ise herhangi bir kalem yada zemin yeterlidir. Yazılan ve çizilen her şeyi özel aparatı sayesinde tablet, telefon ve pc’ye kolaylıkla aktarabiliyor. Equil Pen özellikle etkileşimli tahtalarla birlikte kullanıldığında çok faydalı olabilir. Equil Penin uygulamasını etkileşimli tahtaya kuran öğretmen Equil Pen ile yazdıklarını, çizdiklerini ve hazırladığı soruları öğrencilerle kolaylıkla tahta üzerinden gösterip paylaşabilir. Bu şekilde öğretmen gerektiğinde soru yada bir bilgiyi kağıda yazarak rahatlıkla paylaşmış olabilir. Umarız öğretmenlerimiz birer adet Equil Pen edinirler fiyatı biraz yüksek olsa da sürekli kullanıldığında ve paylaşım rahatlığı düşünüldüğünde 169 doların değeceğini düşünüyoruz.



Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.