Eğitim

MEB’den SBS Mektubu

Milli eğitim bakanlığı 28-29 Kasım 2013 tarihinde yapılacak olan SBS sınavı için öğrenci, öğretmen ve idarecilere birer mektup gönderdi. Sınav hakkında bilgilendirme yapılan mektuplarda sınavların okuldaki bir yazılı gibi olacağı havası oluşturulmaya çalışılmış. Ancak yaklaşık 1 hafta kalmasına rağmen sınavın sorunsuz geçmesi için alınan önlemler bir türlü gerçekleştirilemedi. Farklı illere nakileri olan öğrenciler halen eski illerindeki sınav merkezlerin de gözükmekteler. Okulların tatil olmasından ötürü sınav görevi istemeyen eğitimcilerin durumu da ayrı bir sorun. Sınav sorularının okullara dağıtılması kısmında da sorunlar devam etmektedir. Öğretmenler ücret alırken sonradan sınav komisyonları ve okul idarecileri ile milli eğitim idareci ve çalışanlarına ücretleri ödenecek iken diğer kuryelerin ücretten şu an için muaf tutulması bu çalışanların sabahın erken saatte iş yerine gelmemesi için bir sebep ( saat 6 gibi Milli eğitim müdürlükleri kitapçık dağıtımına başlayacak ) Şimdi bunlar da sorun mu diyorsunuz ancak iş yapmak istemeyen veya isteği olmayan kişilerle çalışmak çok zor bu ücretin ya herkese verilmesi yada hiç kimsenin bu ücreti almaması gerekir.

IMAG3996

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMAG3995

IMAG3994

 

IMAG3997

 

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.