Stem

Elektronik Kodlanabilen Puzzle Algobrix

Algobrix birçok etkinliği ve birçok materyalde bulabileceğiniz parçaları bir araya getirmiş elektronik bir puzzle’dır. Algobrix’in kendi parçaları lego tasarımına sahip ve bu şekilde hem elinizdeki legolarla birleşebiliyor ve ayrıca alışmakta zorlanılmıyor. Bunun yanında legolarla etrafı sarılmış bir arduino da yine kitin içerisinde mevcut. Kitin içerisinde birçok sensör de mevcut örnek vermek gerekirse: ses, yükseklik, dokunma ve mesafe sensörü gibi. Algobrix’in kutu içerisinden birçok aktivitenin de olduğu kartlarda çaıkıyor böylece ilk alışma devresinde neler yapabilirimden kurtulmuş oluyorsunuz. Littlebits gibi mıknatıslarla birbirine tutturulmak yerine lego zeminlere yapıştırabildiğiniz kitin diğer sensör ve kodlanabilen parçaları ise üst kısımlara yerleştirebiliyorsunuz. Eğlenceli bir kit olduğunu düşündüğümüz Algobrix’in temel set satış fiyatı 125 dolar + 25 dolar Kargo ücreti ama Türkiye’den almak için 30 Euro sınır olduğunu unutmamak gerek. Bu sebeple bir tedarikçi veya yurt dışına giden bir kişinin getirebileceğini de hatırlatalım.


Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.