Eğitim Teknolojisi

Son Yılların En İyi Eğitim Teknolojisi İcadı Merge Küp

Son yıllardaki en yaratıcı Eğitim Teknolojisi araçlarından biri olan Merge Küp Sanal Gerçeklik ve Arttırılmış Gerçeklik teknolojilerini birleştiren eğlenceli ve öğretici bir materyal.

Son yıllardaki en yaratıcı Eğitim Teknolojisi araçlarından biri olan Merge Küp Sanal Gerçeklik ve Arttırılmış Gerçeklik teknolojilerini birleştiren eğlenceli ve öğretici bir materyal. Avucunuzun içinde bir galaksiyi tutabilir, fosilleri ve gerçek bir arkeolog gibi eski eserleri inceleyebilir, insan kalbini inceleyebilir ve öğrenebilirsiniz! Merge küp, STEM öğrenimini eğlenceli hale getirmek için akıllı telefonunuz ve düzinelerce aile dostu eğitim uygulamasına bağlanır.

İlgili Makaleler

Merge küp uygulamaları hazırlanırken Sanal Gerçeklik teknolojisi ve Arttırılmış Teknolojisi birlikte kullanılmış. Sanal Gerrçeklik gözlüğü ile Arttırılmış gerçeklik teknolojisi ile hazırlanmış eğitim içeriklerine ulaşabiliyorsunuz. İçerikleri görebilmek için öncelikle google plav veya ios üzerinden Object Viewer for MERGE Cube uygulamasını indiriyorsunuz ve ardından miniverse.io web sitesinden Merge küp için özel olarak hazırlanmış içeriklere ulaşabiliyorsunuz. İçerikleri içinde Rübik Küp çözümünden Minecraftla eğlenceli yapılara veya organlardan akvaryumda balıklara incelemeye varabilen birçok içerik bulmak mümkün. 13.95 Dolara küpü aldıktan sonra kütüphanedeki bazı uygulamalar ise ücretsiz ancak çok da afaki fiyatlar değil alınabilecek seviyede tutulmuş. Okul öncesinden ortaokula kadar öğrenci yaş grubuna hitap edebilecek içeriklere sahip olan Merge Küp yazımızın başlığında da belirttiğimiz gibi çok eğlenceli ve son yıllardaki en iyi Eğitim Teknoloji Materyali bence…


Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.