Eğitim Teknolojisi

Google Cloud Print İle Her Yerden Yazdırın

İnsanlar artık genelde mobil cihazları ile her yerden işleri halledebiliyorlar ama iş bir yazıcıdan çıktı almak olduğunda mobil yazıcılar kişilerin yanlarında taşımaktan hoşlanmadıkları cihazlardan bir tanesi o sebeple her türlü cihazdan yazıcılara erişimin olması çok daha mantıklı. Google Cloud Print hizmeti ile bu işlemi sizler için kolaylaştırıyor.

İlgili Makaleler

Google Cloud Print, yazıcılarınızı web’e bağlayan yeni bir teknolojidir. Google Cloud Print sayesinde hem siz hem de seçtiğiniz kişiler, her gün kullandığınız uygulamalardan evinizdeki ve işyerinizdeki yazıcılarınıza erişebilirsiniz. Google Cloud Print telefonunuzda, tabletinizde, Chromebook’unuzda, PC’nizde ve yazdırma yapmak istediğiniz web’e bağlı diğer cihazlarda çalışır. Google Cloud Print tüm yazıcılarla çalışır, ancak en iyi yazdırma deneyimi için Bulut (Cloud) Özellikli bir yazıcı kullanmanızı öneririz. Google Cloud Print hesabınıza bir yazıcı bağlamanız bir kaç saniye sürer ve hemen yazdırmaya başlayabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.