Eğitim Teknolojisi

eTwinning Projeleri İçin Kullanımı Kolay Ücretsiz Video Düzenleme Aracı

eTwinning Projeleri İçin Kullanımı Kolay Ücretsiz Video Düzenleme Aracı

eTwinning Projeleri İçin Kullanımı Kolay Ücretsiz Video Düzenleme Aracı Microsoft Photos Windows 10 için yayınlanmış durumda. Bildiğiniz Movie Maker video düzenleme aracının biraz daha gelişmiş ve kullanımı sadeleştirilerek Windows 10 bilgisayarlar için geliştirilmiş versiyonu. Photos ismine bakmayın hem videolarınız hem de fotoğraflarınız için kullanabiliyorsunuz. Rahatlıkla video bölme, efekt ekleme, fotoğraflarınıza hareket efektleri ekleyebileceğiniz özellikleri de barındırıyor. Aslında güzel özelliklerinden birisi mp4 gibi yaygın formatlarda kayıt seçeneği izni vermesi çünkü movie maker maalesef bu desteği vermiyordu. Video yapımımın ardından birde videoyu başka formatlara dönüştürmek için uğraşmak gerekiyordu. One drive hesabınıza otomatik olarak eşitmelesi ise bir başka artısı diyebiliriz. Eksiklik olarak gözümüze ilk çarpan şey ise videolarda istediğimiz noktayı buzlama efekti olsa Adobe Premier pro kullanmayı bile bıraktırabilirdi diyebilirim.

İlgili Makaleler

Yazımızın başlığında da belirttğim gibi son zamanlarda bir çok öğretmenin teknolojik imkanlarıda kullanarak yaptıkları eTwinning Projelerinin videolarını kendi kendilerine düzenleyebilmeleri, müzik ve efekt ekleyerek kullanabilmeleri için çok faydalı ve basit, reklamsız ve ücretsiz bir uygulama, hem de bir çok insanın kullandığı Win 10 Bilgisayarların fotoğraflar bölümüne kolayca ekleniyor ve kullanıma hazır. İnceleme videosu ve basit kullanım örnekleri için hazırlamış olduğum videoyu izleyebilirsiniz.

Uygulamayı bilgisayarınıza kurmak için Tıklayınız…

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.