Etkinlik

Lisans Öğrencileri Yazılım Yarışması

Tübitak tarafından başlatılan  programın amacı, lisans öğrencilerini ülkemizin sorunlarına yönelik olarak yenilikçi ve girişimci bir şekilde bilişim teknolojilerini kullanarak çözüm üretmeleri ve bu doğrultuda bilgi ve becerilerini geliştirmeleri konusunda teşvik etmektir. Bu doğrultuda hazırlanan yarışmaya aşağıdaki şartları taşıyan lisans öğrencileri katılabilirler.

İlgili Makaleler
  1. Bu programa Türkiye ve K.K.T.C.’de bulunan üniversitelerde lisans eğitimi görmekte olan öğrenciler başvuru yapabilir.
  2. Yarışmaya bireysel olarak veya en fazla üç kişiden oluşan gruplar halinde başvuru yapılabilir.
  3. Yarışmacılar ilan edilen yazılı kategorilerinden sadece birine başvuru yapabilirler. Başvuru ekip adına proje yürütücüsü tarafından yapılır.
  4. Projeler en fazla 1 (bir) akademik danışman rehberliğinde hazırlanmalıdır. Akademik danışmanlar birden fazla projede rehberlik yapabilir.
  5. Yarışmaya başvuru yapılacak projeler, yarışma web sayfasında ve proje hazırlama rehberinde belirtilen kriterlere uygun olarak hazırlanacaktır.
  6. Aynı ya da başka isimlerle ve/veya aynı ya da benzer içerikle herhangi bir yarışmaya buyarışmanın son başvuru tarihinden önce katılmış veya başvurmuş olan gruplar, kişiler ve projelerbu yarışmaya katılamaz. Aksi durumda, projeler hangi aşamada olursa olsun yarışmadan elenecektir.

Değerlendirmeler sonucunda belirtilen 4 alanın her birinden ilk üç dereceyi paylaşan öğrenciler ve danışmanlarına aşağıda belirtilen miktarda para ödülü verilecektir.

Ödül ve Destekler

Değerlendirmeler sonucunda yukarıda belirtilen 4 alanın her birinde  ilk üç dereceyi paylaşan öğrenciler ve danışmanlarına aşağıda belirtilen miktarda para ödülü verilecektir.

DERECE ÖĞRENCİ ÖDÜLÜ DANIŞMAN ÖDÜLÜ
BİRİNCİLİK 10.000 TL 5.000 TL
İKİNCİLİK 7.500 TL 3.750 TL
ÜÇÜNCÜLÜK 5.000 TL 2.500 TL

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.