Eğitim Teknolojisi

Kendi İnteraktif İçeriklerinizi Oluşturun

Eğitim ve teknolojinin buluştuğu noktayı hedef alarak yola çıkmıştık işte bu yolda 6 yılı geride bıraktık ve yol üzerinde bir çok noktada bir çok güzel araçlar, uygulamalar ve çalışmalar gördük. Bu arada kendi eksikliklerimizi de incelemeyi ihmal etmedik, özellikle içerik oluşturma açısından çok eksiğimiz olduğumuzu da biliyoruz. Bu yazımızda bu eksiklikliğimize odaklanarak bir interaktif içerik hazırlama uygulamasını sizlerle paylaşmak istedim. Lifeliqe ödüllü bir interaktif içerik hazırlama platformu. Platform üzerinden kendi Arttırılmış Gerçeklik içeriklerinizi, 3D içeriklerinizi oluşturabileceğiniz bölümler var. Normal şartlarda bir AR etkinliği hazırlamak çok zor ancak burada önceden hazırlanmış 1000 den fazla içerik sayesinde kendi içeriklerinizi kolaylıkla oluşturabiliyorsunuz. 1 aylık ücretsiz deneme hesabı olan sistemi incelemek isteyenler lifeliqe com adresinden inceleyebilirler.

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.