Eğitim Teknolojisi

Sınav Yardımcısı-El Tarayıcısı HandyScan

Ülkemizin bir sınavlar ülkesi olduğunu düşündüğümüzde öğretmenlerinde öğrencileri sınavlara göre yetiştirebilmeleri için mutlaka bol bol soru çözmeleri gerekmekte. Böyle bir durumda HandyScan yardımınıza koşuyor. Test kitaplarından veya kendi defterinizdeki soruları hızlı bir şekilde tarayıp HandyScanı etkileşimli tahtaya bağlayarak soruları yansıtıp çözmeye başlayabilirsiniz.


Etkileşimli tahtanız yok ise o zamanda bilgisayarınız aracılığıyla projeksiyondan yansıtabilirsiniz. Çok kullanışlı ve hızlı bir çözüm olduğunu düşünüyorum. Renkli ve siyah beyaz tarama yapabilen HandyScan 300 ve 600 dpi’lık tarama seçenekleri ile sizlere yardımcı oluyor.

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.