Eğitim Teknolojisi

Bett Show 2019 Başladı

Dünyanın en büyük Eğitim Teknolojileri etkinliklerinden biri olan Bett Show 2019 23-26 Ocak Tarihleri arasında  Londra’da başlamış bulunmakta. Katılamayanlar ama an be an takip etmek isteyenler için twitter takip için tıklayınız.  

Birbirinden ilgi çekici atölyeler, seminerler, davetli konuşmacılar ve firmaların eğitimteknolojileri alanındaki son yeniliklerini görebileceğiniz bett show da kendi alanındaki en önemli organizsyondur diyebiliriz. Bu yıl trend olan ürünler genellikle son yılların da trendi olan Stem ve robotik uygulamaları. Bu yılki konuşmacıların da odaklandığı konular arasında eğitimde Stem uygulamaları ve robotik uygulamaları başı çekmektedir. Eğitim Teknolojilerinin geleceğinin konuşulduğu, ürünlerinin tanıtıldığı bu fuara gidememiş olsanız da yakından takip etmek isteyenler yazımızın başında verdiğimiz twitter linki ile güncellemeleri takip edebilirsiniz.

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.