Eğitim TeknolojisiFatih ProjesiHitachi

Fatih Projesi Teknoloji Kullanım Kursu Örnek Materyaller

Fatih Projesi kapsamında düzenlenen kurslarda öğretmenleri  en çok zorlayan konulardan birisi ilk defa karşılaştıkları hitachi starboardla ilgili örnek materyaller bulamamalarıdır. Bu sebeple hazırlanmış örneklerden birkaçını buraya ekliyoruz böylece öğretmenler örnekleri inceleyerek kendi materyallerini hazırlayabilirler. Ayrıca diğer örnek materyalleri İNDİRME ALANI BÖLÜMÜNDEN indirebilirsiniz.

NOT:Materyaller google drive’a yüklenmiştir. İndirmek için bağlantıları açtıktan sonra dosyadan indir bağlantısı yoluyla hitachi örnek dosyalarını indirebilirler.

Fonksiyonlar

Hücre

ışık ve gölge

Koni

Koni 2

Koordinat Düzlemi

Küresel ayna

Periyodik cetvel

Protein sentezi

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.