Eğitim

Eğitimde Yenilikçi NU-VU Programı

Daha önce incelemiş olduğumuz bir eğitim modeli olan stüdyo okullar‘a çok benzyen başka bir projede Yenilikçi NU-VU Programı. Program stüdyo okullardaki gibi 10-12 kişilik grupları bir araya getirerek 2 koç öğretmen eşliğinde gerçekte var olan sorunlara çözümler arıyorlar. Sınıf yerine geniş mekanlarda bir araya gelen öğrenciler sorun hakkında nasıl çözümler üretebileceklerini tartışıyorlar. Belirli ders saatleri yerine belirlenen saatlerde toplanan gruplar çok daha esnek bir çalışma düzeni ile verimli olmaya çalışıyorlar.

Örnek Proje

Arthand

Elleri olmayan öğrencilerinde resim yapabilmeleri, kendilerini sanatla ifade edebilmeleri için hazırlanan projede yapılan portatif el ile elleri olmayan çocuklar rahatlıkla çizimler yapabiliyorlar.

Telepresence Robot v2

Daha önce buna benzer robotları görmüştük ancak çok profesyonellerdi. Bu ise çok daha ekonomik bir şekilde biraz bilgisayar ve elektronik bilgisi olan kişilerce rahatlıkla yapılabilecek, online görüşmelerde sizlere yardımcı olabilecek ve sizi takip edebilecek bir robot.

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.