Eğitim Teknolojisi

Daha Kaliteli Ses Daha Kaliteli Öğrenme

İyi duymak öğrenenler için önemli bir etkendir. Eğitim verilen yerin kalabalık olması veya çok büyük ortamlarda anlatım yapılması ( konferans salonu vb.) bazen sesin kalitesini düşürmekte ve bu durumda anlatıma gölge düşürmektedir. Büyük salonlarda genelde hoparlör sistemleri olmasına rağmen daha küçük ölçekli yerlerde ses sistemleri genelde yoktur. Bu gibi daha küçük ölçekli sınıflar için geliştirilen pentaclass ses sistemi 360 derecelik bir alana aynı kalitede ses dağıtıyor. Pentaclass birçok harici ekipmanla uyumlu bir şekilde çalışabiliyor örneğin amfilere ve kablosuz mikrofonlara başlanabiliyor birde bluetooth desteği olan cihazlara da sıkıntısız bağlantı bağlanma özelliği mevcut. Özel ahşap yapısı sayesinde kaliteli bir ses veren cihazı uzaktan kumanda ile kontrol etme olanağı da mevcut. Eğitim veren kişi için ise kablosuz küçük bir mikrofonda Pentaclass içerisinde geliyor. Bağlantı seçeneklerini incelediğimizde ise 1 adet giriş için 1 adet de çıkış için 3.5 mm jak seçeneği bulunmakta. Özellikle orta ölçekli ses problemi olan ortamlar için boyutları ve yapısı sebebiyle uygun bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Ülkemizde yetkili satıcı olarakta Ertekin Elektronik üzerinden satın alma imkanı bulunmaktadır.

İlgili Makaleler


Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.