Eğitim

Yeni Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk…

Yıllardır hemen hemen tüm eğitimcilerin ortak isteği olan Eğitimin içinden gelen bir Milli Eğitim Bakanı isteği sonunda gerçek oldu. Yeni Bakanların açıklanması ile Prof. Dr. Ziya Selçuk ismini duymam benim için de güzel bir süpriz oldu. Farklı alanlardan gelen bakanların kurumu tanıması için harcanan süre, kurumun kendine has dinamiklerinin olması ve 1 milyona yakın öğretmen ile 18 milyon öğrencinin olması Milli Eğitim Bakanlığını çok farklı kılmakta. Prof. Dr. Ziya Selçuk zaten eğitimin içerisinde ve Milli Eğitim Bakanlığınıda zaten çok iyi tanımakta bu durum vakit kaybedilmeden yapılması gerekenlerin hızlı bir şekilde icraata dönüşmesini sağlayacaktır. Bu sebeple Yeni Bakanımız Prof. Dr. Ziya Selçuk’a görevlerinde başarılar dileriz.

Prof. Dr. Ziya Selçuk kimdir?

Ziya Selçuk, 1 Mayıs 1961 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Eğitimci olan ve Prof. Dr. unvanı bulunan Ziya Selçuk, yaklaşık 20 yıl Gazi Üniversitesinde öğretim üyeliği yaptı. 2003-2006 yılları arasında Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı yaptı. Özel Maya Okulları’nın kurucusu olan Ziya Selçuk, TED Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısıdır. Ziya Selçuk, evli ve üç çocuk babasıdır. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk biyografi bilgileri içerisinde eğitimle ilgili çok sayıda çalışma bulunmaktadır.

ZİYA SELÇUK’UN ESERLERİ
  • İnsan İlişkilerinde Kendini Açma. 1995
  • Gelişim ve Öğrenme.  1998
  • Okul Deneyimi ve Uygulama.  1998
  • Dikkat Eksikliği ve Hiperaktif Çocuklar. 2000
  • Sınıf İçi Rehberlik Uygulamaları.  2000.

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.