EtkinlikRobot

5. Ulusal Özel Yetenekliler Robot ve Teknoloji Yarışması

Ülkemizdeki son zamanlarda artan maker hareketi ile birlikte yapılan robot çalışmaları etkinlikleri de hızla artmaya devam etmektedir. Bu kapsamda Kayseri’deki Bilim ve Sanat Merkezlerince ortaklaşa düzenlenen Robot ve Teknoloji yarışması gerçekten görülmeye değer etkinliklerden bir tanesidir diyebiliriz. Yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgilere yazımızın devamından ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

robot-egitimteknolojinet

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kayseri Çetin Şen Bilim ve Sanat Merkezi’nin düzenleyeceği 5. Ulusal Özel Yetenekliler Robot ve Teknoloji Yarismasi  30-31 Mayıs – 01 Haziran 2016 tarihlerinde Kayseri de yapılacaktır.

Yarışma Kategorileri;

1. Çizgi İzleyen Robot (LEGO),

2. Çizgi İzleyen Robot (Baskı Devre),

3. Mini Sumo (LEGO),

4. Labirent (LEGO),

5. Süpriz Görev (LEGO), alanlarında olmak üzere 5 kategoride yarışmalar düzenlenecektir.

Gösteri Kategorisinde ise;

“Bir Fikrim Var!”
kategorisinde gruplar herhangi bir amacı yerine getirmek için istedikleri kit ve malzemelerle kendi tasarladıkları robot projelerini yarışmalar boyunca organizasyon katılımcılarına sergilerler.
Ayrintili bilgi için www.kayseribilsem.meb.k12.tr adresinden ulaşabilirsiniz


Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.