Eğitsel OyunZeka Oyunları

Kinoptik Robot Kiti

Hemen hemen her geçen gün yeni bir eğitsel materyal ortaya çıkıyor. Bu durum bir yandan iyi bir yandan da kötü bir durum. Açıklamak gerekirse iyi yönü çok farklı ürünleri görme ve deneme imkanımızın olması ve bu ürünleri farklı ürünler ile karşılaştırarak çok daha faydalı ürünlerin ortaya çıkması diyebiliriz. Kötü yanı ise şu ürünlerin çocuklar üzerindeki etkileri çok incelenmeden piyasaya çıkması ve ardından ilk parti üretimin satılması ve ardından gelen olmsuz yorumlar nedeniyle piyasadan çekilmesi bu hem alıcı için kötü bir durum hem de satıcı için. İnsanlar çocuklarına faydalı olsun diye çıkan bir şeyi alıp hem vakit hem de para harcıyor ama boş. Satıcı ise başka bir ürün ortaya çıkardığında oluşan güvensizliği bu sefer düzeltmesi çok zor. Bu sebeple bir materyal piyasaya çıkmadan çok iyi bir arge süreci geçirilmeli diyoruz.

Bu yazımızda sizlere Djeco firması tarafından üretilmiş optik ilizyon yanılsamalarını kullanarak hareket ettiğini sandığınız eğitim kitleriden bahsedeceğim. Kinoptik ismi verilen kitler yazımızın başlığında verdiğimiz gibi sadece robot kitinden oluşmuyor ayrıca 3-5 çeşit farklı temasıda mevcut. Kinoptik Robot Kiti 60 parçadan oluşuyor. bu parçalar ile robotunuzu tamamlıyorsunuz ve ardından kitin içerisinden çıkan bir şeffaf çizgili kağıdı robot kartlarının üzerinde gezdirerek robotunuza ve diğer kartlardaki görsellere hareket verebiliyorsunuz. 15 Avroluk satış fiyatı yurt dışı için çok makul olsa da ülkemizde anlam verilemeyecek şekilde 220 TL civarında satılmakta.


Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.