Eğitsel Oyun

Ücretsiz 10 Eğitici Oyun Sitesi

Evde Kaliteli Vakit Geçirmek İçin Ücretsiz 10 Eğitici Oyun Sitesi

Evde kalmaya devam ettiğimiz şu günlerde çocukların çok sıkıldığını görüyor ve duyuyorum. Her ne kadar ebeveynler çocuklarına kaliteli zaman geçirmek ve can sıkıntılarını azaltmak isteselerde belli bir süreden sonra çok zor oluyor.

Çocuklarımızın dışarıya çıkamadığı bu günleri daha eğlenceli hale getirmek ve eğlenirken de daha kaliteli içeriklerle çocuklarımızı buluşturmak için araştırmalarımız da devam etmektedir. Bu yazımızda sizlere Evde Kaliteli Vakit Geçirmek İçin Ücretsiz 10 Eğitici Oyun Sitesi tanıtmak istiyorum. Böylece çocuklarımız evde gerek tabletle gerekse bilgisayarla vakit geçirirken ayrıca daha kaliteli ve eğitsel içeriklere de maruz kalmış olacaklar. Bu oyun sitelerinin hemen hemen tamamı tarayıcı tabanlı yani internet tarayıcısı ( Google Chrome vs. ) üzerinden oynanabiliyor.

http://www.sheppardsoftware.com/

http://pbskids.org/games/

http://mrnussbaum.com/ ( Bu site aynı zamanda bir tablette ve interaktif  tahtada kullanım için optimize edilmiştir. )

http://kids.nationalgeographic.com/kids/games/all/

http://www.poptropica.com/

http://www.funbrain.com/

https://www.bbcchannels.com/cbbc  ( Sadece ingiltere’nin kullanımı için güncellenmiş ama vpn ile giriş yapabilirsiniz. )

http://www.primarygames.com/games.php

http://www.abcya.com/  ( New York Times, Apple ve Fox News tarafından önerilmektedir. )

http://www.arcademics.com/games/

 

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.