Eğitim

Yeteneklileri Avlayan Türk

Bir Türk’ten bahsediyoruz fakat bu kişi yani Suat Yılmaz aslında Almanya’da yaşayan bir eğitimce Almanya tarafından takdir edilen hatta Almanya da yaptığı işte tek gösterilen bir kişi. İşi ise yetenekli gençleri bulmak ve sisteme kazandırmak. Kendine has bir yöntemle geliştirdiği rehberlik uygulamaları sayesinde birçok kişinin dikkatinden kaçan yetenekli bireyleri gerekli destekleri sağlayarak topluma daha faydalı kişiler haline getirmeye çalışıyor. Suat Yılmaz’ın yaptığı işten o kadar memnun kalan Alman hükümet Suat Yılmaz’ı kadrolu memur olarak işe almış ve şu an bir okulda rehberlik alanında başladığı projeyi yürütüyor. Öğretmenlerle birlikte çalıştığını söyleyen Suat Yılmaz ise yaptığı işin sıradan olduğunu çünkü aslında olması gereken şeyin bul olduğu belirtiyor. Umarız darısı bizim ülkemizdeki YETENEKLERE. Bizim yeteneklerimiz ya keşfedilmiyor yada keşfedilip beyin göçüne tabii oluyor.

yetenek-avcısı-egitimteknolojinet

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.