Stem

Sanal Gerçeklik Gözlüğü İle Drone Kontrolü

Dronelar günümüzde birçok alanda kullanılmaya başlandı. Eğlence amaçlı etkinliklerin yanında askeri ve yardım amaçlı aktivitelerde de kullanılıyor. Üzerlerine takılan birçok sensör sayesinde de havadan birçok ölçümü rahatlıkla yapıp veri toplama imkanına sahipsiniz. Drone kontrolü işini farklı bir boyuta taşımak isteyenler için ise Sanal Gerçeklik gözlüğü ve bir akıllı telefonla dronunuzu kontrol etme imkanına sahipsiniz. Air Hogs FPV DR1 drone setini aldığınızda gerekli diğer ekipmanları da edindiğinizde drone kontrolünü Sanal Gerçeklik Gözlüğü ile drone daki kamera ile bağlantısı sayesinde rahatlıkla yapıp kontrolü sağlayabilirsiniz. 75 metrelik bir alanda kullanabilinen sanal gerçeklik kontrolü bu mesafe geçildikten sonra maalesef bağlantı kopma sorunu ile karşılaşıyorsunuz. 45 dolarlık fiyatıda gerçekten böyle bir deneyim için çok uygun denilebilir.


Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.