Eğitim TeknolojisiEtkinlik

Uluslararası Eğitim Teknolojileri Konferansı 2015

Biraz önce paylaşmış olduğumuz uluslararasu eğitim teknolojileri zirvesinden hemen sonra yine aynı konu da da bir konferans haberş daha yapmaktan mutluluk duyuyorum. Dünyada birçok ülkede hemen hemen her ay mutlaka bir eğitim zirvesi, seminer veya konferans yapılmaktadır. Bu etkinlikler hem de uluslararsı katılımlı olmaktadır. Ülkemizde ise bu etkinlikler çok düzenlenmese de son yıllarda bir ivme kazanmıştır. Uluslararası katılımlı yapılması planlanan Uluslararası Eğitim Teknolojileri Konferansı 2015 İstanbulda düzenlenecektir. 15. kez düzenlenecek etkinliğe Eğitimcileri, eğitim teknolojileri uzmanlarını ve çeşitli paydaşları bir araya getirerek 21. yüzyılda eğitimle ilgilenen herkesi ilgilendiren konuların ele alınmasını sağlamaya çalışacak olan konferans 27-27 mayıs 2015 tarihlerinde istanbulda yapıalcak. İlgilenenlere duyurulur. Ayrıntılı bilgi için iet-c.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.