Eğitim Teknolojisi

Eğitimde Yeni Bir Çağ Başlıyor zSpace

Yapılan Eğitim gerçek hayatın ne kadar benzeri olursa o oranda başarılı oluyor. Çünkü Eğitim zaten bireyi hayata hazırlamaktır. Amerikalı araştırma şirketi zspace kendi adıyla duyurduğu eğitimde çığır açacak zSpace projesinde öğrencileri araştırdıkları, öğrendikleri şeylerin içine koymayı hedeflemiş. Virtual reality – arttırılmış gerçeklik ve 3 D görüntüleme tekniklerini bir arada kullanan zspace ile bilgisayar ekranındaki nesnelerin içine girip 3 boyutlu olarak inceleme imkanına sahip oluyorsunuz. 24 inç boyutundaki ekranı, 3D gözlüğü ve stylus kalemi ile birlikte gelen setin en önemli özelliği ise yazılımları. ilkokul seviyesinden Doktora öğrencilerine varan seviyelerde eğitim yazılım setleri bulunan zspace öncelikle gözle görmenin imkansız olduğu konulara yönelerek materyaller hazırlamış. Birde satın aldığınız setin içerisinde geliştirme kiti bulunmakta. Geliştirme kiti sayesinde istediğiniz konular üzerinde materyaller hazırlama imkanına da sahip olacaksınız. Çok daha ayrıntılı bilgiyi videolardan öğrenebilirsiniz.

İlgili Makaleler




Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.