Stem

AirBlock İle Kendi Dronunu Yap

Son zamanların en çok revaçta olan araçlarından bir tanesi drone’lar her tarafta karşımıza çıkıyor. Birçok ülke hava savunma sistemlerinde drone’lara önemli bir yer vermeye başladılar. Birçok alışveriş firması amazon gibi teslimatlarını drone’lar ile yapmaya başladı ayrıca fotoğrafçılarda birçok çekimini drone’lar sayesinde havadan yapabiliyorlar. Çocukların ve gençlerinde en çok sevdiği araçların başında gelen drone’lar gelecekte daha birçok farklı sektörde kullanılabilecek. Makeblock firması tarafından üretilen AirBlock ise birçok çocuk ve gencin kendi drone’nunu ve suda giden Howercraft’ını yapmasına imkan veriyor çok basit bağlantılarla 4 çeşit aracı yapıp uygulama üzerinden rahatlıkla programlayıp uçmasını sağlayabiliyorsunuz. Scratch tabanlı MBlock uygulaması ile programlama yapması da çok kolay. Mıknatıslı yapısı sayesinde bağlantılar çok kolay yapılabiliyor. Başlangıç seviyesi kendi drone’nunu yapmak isteyenler için çok faydalı bir ürün. 180 Euro’luk fiyatı euro kurundan dolayı biraz fazla ancak yapacak bir şey yok. Bir sonraki aşamalara geçebilmek adına çok önemli diyebiliriz.


Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.